Netflix a lansat primul magazin online cu produse inspirate din seriale

Netflix a lansat primul magazin online cu produse inspirate din seriale
scris 11 iun 2021

Netflix a lansat primul magazin online pentru produse derivate din popularele sale seriale, anunță AFP.

Magazinul virtual a pus în vânzare, pentru început, tricouri și cămăși imprimate cu "Yasuke" și "Eden", două seriale animate, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Va propune și haine și obiecte de decor inspirate de Lupin, concepute în colaborare cu Muzeul Luvru, potrivit unui comunicat al companiei californiene.

La cinci luni după ce a devenit unul dintre cele mai mari succese din 2021, "Lupin" va reveni vineri pe ecrane.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

"Netflix.shop va propune produse în ediții limitate exclusive, atent selecționate, în mod regulat", a indicat vice-președintele Josh Simon.

Site-ul de vânzări va fi extins în alte țări în afară de Statele Unite în lunile următoare, a mai precizat el. 

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
seriale
magazin online