FOTO Mugur Isărescu, în anul pandemiei - cele mai mari afaceri cu vin de la lansare

FOTO Mugur Isărescu, în anul pandemiei - cele mai mari afaceri cu vin de la lansare

Sursa foto:worlditineraries.co

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 11 iun 2021

Casa de vinuri a guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 5,2 milioane de lei, de la 4,1 milioane lei în anul precedent, și un profit net de 1,8 milioane lei, dublu comparativ cu 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Imagini FOTO cu proprietatea viticolă a lui Isărescu pot fi văzute AICI

Firma are 22 de angajați.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Afacerea cu vinuri a guvernatorului BNR a raportat astfel cele mai bune rezultate de la lansare, relevă date analizate de Profit.ro.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Guvernatorul Mugur Isărescu, care are 40 de hectare de viță-de-vie în Drăgășani, vinde 9 sortimente de vin, potrivit datelor anterioare. Cele mai vechi sortimente sunt produse în 2012. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mugur isarescu
bnr
vinuri