Nou jucător: Producătorul polonez de ceasuri din lemn Plantwear se extinde în România. “Nu avem concurență aici!”

Nou jucător: Producătorul polonez de ceasuri din lemn Plantwear se extinde în România. “Nu avem concurență aici!”
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 30 iul 2020

Producătorul polonez de ceasuri și bijuterii din lemn Plantwear a intrat oficial în România, piață pe care va concura cu compania autohtonă Noah Watches și cu cehii de la BeWooden.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Prrofit Insider

Fondată în 2013, Plantwear produce și comercializează ceasuri de mână, bijuterii și accesorii din lemn lucrate manual, România regăsindu-se pe lista piețelor de export încă din 2016.

Compania s-a listat pe piața alternativă a bursei de la Varșovia la începutul anului, la o evaluare de 8,56 milioane de zloți (1,92 milioane euro).

Un nou jucător - BeWooden se pregătește să intre în România CITEȘTE ȘI Un nou jucător - BeWooden se pregătește să intre în România

Acum, Plantwear a finalizat traducerea și optimizarea website-lui dedicat cumpărătorilor din România și a încheiat un acord de livrare cu firma de curierat DPD România, marcând astfel debutul oficial pe piața locală.

Acțiunile companiei s-au apreciat cu peste 12% în tranzacțiile de miercuri.

“Avem speranțe mari privind vânzările de produse Plantwear în România. Piața de e-comerț din această țară înregistrează creșteri (anuale) de circa 12% și, în plus, analizele noastre arată că nu avem concurență aici”, spune Wiktor Pyrzyk, președintele și acționarul majoritar al Plantwear.

Piața ceasurilor și acessoriilor din lemn din România este puțin dezvoltată, dar nu inexistentă. Printre jucătorii de profil se numără Noah Watches, companie românească fondată de antreprenorii Iosif Harasemiuc și Ruben Perju în 2016, pe piața locală pregătindu-se să intre și producătorul ceh de accesorii și decorațiuni BeWooden, cum a anunțat Profit.ro.

Fondatorii Noah Watch au fost premiați la Gala Profit.ro în 2016.

Plantwear intenționează să lanseze și o versiune în limba română a platformei de cadouri personalizate Giftbay, mutare așteptată pentru luna septembrie a acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
plantwear
ceasuri lemn
accesorii moda lemn
bijterii lemn
intrare romania
acord curierat dpd romania
noah watches
bewooden