Oglinzi baie: ghid de cumpărături

Oglinzi baie: ghid de cumpărături
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 oct 2022

De la oglinzi luminate la oglinzi anti-condensare, există o mare varietate de oglinzi baie, de la dulapuri cu oglinzi, oglinzi de mărire, oglinzi cu lumină led. Deci, cum puteți poți o oglindă care să îți îmbunătățească designul băii și să se potrivească nevoilor tale?

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ghidul nostru de cumpărare a oglinzii de baie acoperă tot ceea ce trebuie să știi despre acest accesoriu esențial, astfel încât să poți alege cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Cum alegi o oglindă de baie?

Există mai multe lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegeți oglinda pentru a te asigura că aceasta pare integrată în raport cu un lavoar baie sau cu o chiuvetă. O oglindă de perete pentru baie nu trebuie să fie mai lată decât chiuveta și este obișnuit ca oglinda să aibă exact aceeași lățime ca și chiuveta sau dulapul, asigurând o aliniere perfectă. O altă opțiune este de a alege o oglindă care să fie puțin mai lată decât lavoarul sau dulapul.

Dar când vine vorba de înălțime, oglinda ar trebui să ajungă la aproximativ un metru deasupra și sub linia ochilor persoanei care o folosește. Cu toate acestea, cu cât oglinda este mai înaltă, cu atât mai bine, deoarece înălțimea suplimentară oferă mai multe unghiuri de vizualizare și, de asemenea, sporește senzația de spațiu deschis.

Dacă ai o chiuvetă dublă sau un lavoar baie dublu, poți fie să plasezi o oglindă de baie mare care se întinde pe toată lățimea, fie să atârnați două oglinzi baie separate. Instalarea a două oglinzi baie de perete în baie va crea spațiu pentru ca luminile de perete să fie așezate între ele, creând un element elegant și funcțional. Dacă vrei să amplasezi luminile de perete de o parte și de alta a oglinzii, va trebui să alegi o oglindă care să aibă o lățime de 60-70% din lățimea dulapului de toaletă; acest lucru va garanta că luminile nu se vor afla dincolo de marginile dulapului, creând un aspect organizat și simetric.

Oglinzi baie cu iluminare cu leduri și altele

Oglinzile de baie care încorporează tehnologie, cum ar fi cele anti-condensare și cu lumini LED, sunt concepute pentru a-ți face rutina de dimineață mai ușoară ca niciodată. Oglinzile de baie cu lumini LED sunt o opțiune elegantă și practică, deoarece oferă o iluminare adecvată pentru aplicarea machiajului, a produselor de înfrumusețare și pentru bărbierit, dar lumina este, de asemenea, suficient de întunecată pentru a crea o ambianță relaxantă pe timp de noapte pentru a face baie.

Oglinzile de baie cu bule de aer cald anticondensare sunt o alegere fantastică pentru baie. Ele sunt prevăzute cu o placă de dezaburire încălzită pentru a preveni aburirea oglinzii atunci când faci baie sau duș, astfel încât nu mai trebuie să ștergi oglinda cu un prosop, economisind timp și neplăceri dimineața, înainte de a începe activitățile din timpul săptămânii.

Oglinzile de baie care au o priză integrată pentru bărbierit sau uscătorul de păr vor fi, de asemenea, o completare utilă pentru baia ta.

Depozitare elegantă și practică cu un dulap de baie cu oglinzi

Dulapurile cu oglinzi sunt o combinație perfectă de economisire a spațiului, ceea ce le face o opțiune elegantă și practică de integrat în orice design de baie. Acestea sunt disponibile cu și fără lumini LED integrate, iar unele dintre ele includ o priză pentru aparatul de ras și un dezaburitor încălzit.

Cel mai bun loc pentru a plasa un dulap de baie cu oglinzi este deasupra chiuvetei, ceea ce înseamnă că poate păstra articolele de toaletă și produsele de înfrumusețare bine organizate, dar ușor de accesat pentru a te asigura că baia ta rămâne curată și ordonată.

Pe lângă finisaje, poți obține dulapuri cu uși simple, duble și chiar triple, pentru a se potrivi nevoilor tale de depozitare.

Forme de oglinzi baie

Oglinzile de baie sunt disponibile într-o varietate de forme, inclusiv rotunde, ovale, dreptunghiulare și pătrate, precum și într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi oricărei cerințe de design de baie. Oglinzile dreptunghiulare sunt cea mai populară alegere și o opțiune versatilă. Dar pentru un stil mai subtil și mai relaxat, oglinzile rotunde pentru baie sunt alegerea perfectă.

viewscnt
Afla mai multe despre
oglinzi
baie