Olandezii de la Integrated Bakery și Dubet vor să își crească afacerile din România. Companiile au numit un antreprenor român la conducerea operațiunilor locale. “România este o țară unde se mănâncă multă pâine."

Olandezii de la Integrated Bakery și Dubet vor să își crească afacerile din România. Companiile au numit un antreprenor român la conducerea operațiunilor locale. “România este o țară unde se mănâncă multă pâine."
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 31 ian 2019

Antreprenorul român Liviu Negreanu, proprietarul furnizorului de echipamente de panificație și patiserie Bakery Equipment & Service Technology, din București, a fost numit reprezentantul pentru România al companiilor olandeze de profil Integrated Bakery și Dubet.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cele două companii olandeze, deținute de omul de afaceri Frans van der Schoot, au încheiat un parteneriat cu Negreanu în vederea extinderii operațiunilor din România, în principal pe segmentul, puțin dezvoltat, al brutăriilor semi-industriale.  

Integrated Bakery și Dubet sunt prezente de mai mulți ani pe piața românească, în prezent fiind angajate în dezvoltarea unui nou proiect de brutărie în România. Companiile poartă discuții cu o brutările industrială locală privind achiziția mai multor unități de producție ce urmează să fie închise.

Tranzacție: Croatul Branko Roglic, care distribuie în România brandurile Gucci, Puma, Ferrari, Burberry, Disney, Energizer, preia Interbrands, în portofoliu cu British American Tobacco, Nestlé, Philip Morris CITEȘTE ȘI Tranzacție: Croatul Branko Roglic, care distribuie în România brandurile Gucci, Puma, Ferrari, Burberry, Disney, Energizer, preia Interbrands, în portofoliu cu British American Tobacco, Nestlé, Philip Morris

Cooptarea antreprenorului român, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul panificației, va sprijini planurile olandezilor de a-și crește prezența pe piața românească, cele două companii anticipând creșterea cererii pentru echipamente și soluții integrate de panificație.

“România este o țară unde se mănâncă multă pâine. În prezent, există multe brutării artizanale în România și câteva brutării industriale mari. În condițiile creșterii cererii pentru produse de panificație proaspete și sănătoase, va fi nevoie ca brutăriile artizanale să se dezvolte în brutării semi-industriale”, este calculul olandezilor.

“Cu sprijinul lui Liviu, ne propunem să devenim un furnizor de servicii de top pentru brutăriile din România și să contribuim la creșterea calității și a profitabilității sectorului”, spune Dewanand Mahadew, director comercial Integrated Bakery și Dubet.

Liviu Negreanu. Sursa foto: Facebook/Liviu Negreanu

Liviu Negreanu. Sursa foto: Facebook/Liviu Negreanu

Fondată în 1993, Integrated Bakery furnizează soluții “la cheie” pentru brutăriile semi-industriale și industriale și, împreună cu compania-soră Dubet, specializată în furnizarea de echipamente de panificație, elimină nevoia apelării la furnizori diferiți.  

Înființată în 2004, Bakery Equipment & Service Technology comercializează echipamente, mașini, linii și instalații pentru companiile din morărit, panificație și patiserie.

Firma a raportat afaceri de aproape 620.000 lei în 2017, în creștere de la 425.000 lei în anul anterior, însă a rămas pe pierdere, cu un rezultat negativ de 7.631 lei, față de o pierdere de 11.348 lei în 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
liviu negreanu
integrated bakery
dubet
echipamente panificatie
parteneriat
brutarii