ExpertSender, companie poloneză de servicii de automatizare a proceselor de marketing pentru industria de eCommerce, intră în România

ExpertSender, companie poloneză de servicii de automatizare a proceselor de marketing pentru industria de eCommerce, intră în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2019

ExpertSender, furnizor global de servicii de automatizare a proceselor de marketing pentru ecommerce și retail, intră pe piața din România, ca parte a strategiei de extindere la nivel internațional. 

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Obiectivele imediate ale ExpertSender pe piața din România vizează crearea unei rețele de parteneri, prin stabilirea de parteneriate cu agenții (agenții de marketing, agenții de marketing digital, email boutiques, afiliați, publisheri) pentru implementarea soluțiilor ExpertSender și creșterea numărului de clienți.

„În România, lucrăm deja cu magazinul online de fashion Answear.ro. Urmărim extinderea rețelei de parteneri pentru a ajuta magazinele online și retailerii din România să-și maximizeze potențialul de venit cu ajutorul serviciilor personalizate de automatizare a proceselor de marketing”, a declarat Dominik Krzeslak, Senior Business Development Manager la ExpertSender, menționând că serviciile oferite de ExpertSender sunt destinate, cu precădere, companiilor medii și mari.

Noi obligații pentru producătorii și comercianții de lactate. Produsele cu adaosuri nu vor mai fi numite \ CITEȘTE ȘI Noi obligații pentru producătorii și comercianții de lactate. Produsele cu adaosuri nu vor mai fi numite "lapte” sau ”lactate"

În prezent, activitatea ExpertSender desfășurată în România este coordonată de la sediul central din Polonia.

ExpertSender este furnizor global de servicii de automatizare a proceselor de marketing pentru eCommerce și retail. Anual, compania trimite peste 15 miliarde de mesaje de marketing, pentru circa 1.000 de branduri din întreaga lume. 

Compania a fost înființată în 2010 în Polonia și își desfășoară activitatea la nivel global, având birouri în Franța, Polonia, Spania, Brazilia, Rusia și China și o echipă de 100 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
expertsender
ecommerce