Olympus investește peste 20 de milioane de euro într-o nouă linie de producție și lansează pe piața locală un nou iaurt

Olympus investește peste 20 de milioane de euro într-o nouă linie de producție și lansează pe piața locală un nou iaurt
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2018

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, își extinde portofoliul de produse și lansează pe piața locală noul iaurt grecesc Stragghisto, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Stragghisto, o rețetă tradițională a iaurtului grecesc, este disponibil în trei variante: 0%, 2% și 10%, scrie News.ro.

“Odată cu această nouă linie de producție, ne îmbogățim portofoliul de produse și livrăm consumatorilor Stragghisto, un produs complet nou și autentic, realizat conform unei rețete tradiționale, din inima Greciei. Suntem încântați să anunțăm disponibilitatea lui pe piața din România și îl dedicăm tuturor iubitorilor de produse lactate de calitate”, a declarat director comercial Olympus România, Athanasios Giannousis.

Lanțul fast-food Spartan a deschis un nou restaurant, investiție de 150.000 de euro făcută de fostul fotbalist Remus Cosovanu CITEȘTE ȘI Lanțul fast-food Spartan a deschis un nou restaurant, investiție de 150.000 de euro făcută de fostul fotbalist Remus Cosovanu

Iaurtul este destinat în totalitate consumului intern și este distribuit în majoritatea marilor lanțuri de magazine din toată țara.

În perioada 1999-2018, investiția totală a grupului Olympus în România s-a ridicat la 130 de milioane de euro.

Grupul de firme, deținut de o familie aflată la a treia generație de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, și operează în 43 de țări.

În prezent, Olympus deține cinci unități de producție în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc lactate și sucuri naturale.

viewscnt
Afla mai multe despre
olympus
iaurt