Magazinul de încălțăminte pentru copii bigstep intră în Băneasa Shopping City și anunță extinderea în afara țării

Magazinul de încălțăminte pentru copii bigstep intră în Băneasa Shopping City și anunță extinderea în afara țării
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2018

Magazinul de încălțăminte pentru copii bigstep deschide al cincilea magazin din România în Băneasa Shopping City, după o investiție de 80.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2017, rețeaua bigstep, fondată de Petrișor Vaida, a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro, iar estimările pentru anul 2018 se apropie de 1,2 milioane de euro. 

Magazinul din Băneasa Shopping City va fi urmat până la finalul anului 2019 de alte trei deschideri – una în Timișoara, Iași și alta într-un centru de tip outlet. În paralel cu investițiile pe plan local, în următorii doi ani, compania urmărește extinderea pe piața internațională. 

Lidl pregătește un nou magazin, într-o zonă înțesată de concurenți. În primăvară, CEO-ul retailerului german anunța prin Profit.ro planul de extindere CITEȘTE ȘI Lidl pregătește un nou magazin, într-o zonă înțesată de concurenți. În primăvară, CEO-ul retailerului german anunța prin Profit.ro planul de extindere

În prezent, bigstep are cinci magazine în România (trei magazine în București: AFI Palace Cotroceni, ParkLake și Băneasa Shopping City, în VIVO! Cluj-Napoca și unul în Constanța, în City Park Mall).

viewscnt
Afla mai multe despre
bigstep
baneasa shopping city