Parteneriat Mega Image - Tazz

Parteneriat Mega Image - Tazz
scris 6 mai 2020

Mega Image extinde parteneriatul cu eMag pentru a oferi acces rapid la produse alimentare și pentru casă livrate în 60 de minute prin noua platformă online Tazz by eMag.

Pentru început, în faza pilot de lansare a platformei, serviciul de livrare rapidă acoperă o zonă limitată din București, în aria de acoperire a 23 de magazine Mega Image din zona de nord, precum și în alte două orașe din țară, Timișoara și Cluj.

DAbo Doner, anterior pregătit de extindere în străinătate, își vede planurile brusc frânate: Vânzările s-au dus în cap, suntem pe avarie. Ca o cădere în prăpastie, cei care scapă cu viață sigur rămân cu mâini sau picioare rupte CITEȘTE ȘI DAbo Doner, anterior pregătit de extindere în străinătate, își vede planurile brusc frânate: Vânzările s-au dus în cap, suntem pe avarie. Ca o cădere în prăpastie, cei care scapă cu viață sigur rămân cu mâini sau picioare rupte

Pentru lansarea unei comenzi, clienții pot accesa Tazz by eMag, fie direct pe www.tazz.ro , fie prin aplicațiile disponibile pentru Android și iOS și pot alege din peste 500 de produse alimentare și pentru casă, precum și din 6 pachete create special pentru a scurta timpul de pregătire și de livrare. Fiecare comandă este preluată de cel mai apropiat magazin Mega Image, aflat în program, în care echipe dedicate pregătesc cumpărăturile. În același timp, un curier este anunțat prin platformă și este trimis pentru livrare, care se face între 30 și 60 de minute. Plata se face doar online, prin card bancar.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
tazz
livrari la domiciliu