Penny deschide șapte magazine și încheie anul cu 276 de unități în România

Penny deschide șapte magazine și încheie anul cu 276 de unități în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2020

Retailerul Penny Market a anunțat lcă deschide luna aceasta șapte magazine în șase județe din România și încheie anul cu 276 de unități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Planul de expansiune al Penny România continuă și în luna decembrie prin deschiderea a șapte noi magazine în șase județe din România. Astfel, discounterul reușește să își atingă obiectivul de a deschide 20 de noi magazine în anul 2020, un an dificil ca urmare a evenimentelor generate de actuala pandemie”, arată compania.

Avertisment ANCP: Produsele cosmetice originale nu se vând la tarabe sau \'\'cu sacoșa\'\'. Atenție la încălțămintea sport \ CITEȘTE ȘI Avertisment ANCP: Produsele cosmetice originale nu se vând la tarabe sau ''cu sacoșa''. Atenție la încălțămintea sport "asemănătoare" cu mărci consacrate - "Adibas", "Puna", "Mike"

Astfel, patru magazine au fost deschise săptămâna trecută în Băilești, județul Dolj, Giroc, județul Timiș, Galați, județul Galați, Slobozia, județul Ialomița. De asemene, săptamâna aceasta se deschid încă trei magazine noi în orașele Novaci, județul Gorj, Bicaz, județul Neamț, și Roznov, județul Neamț, scrie News.ro.

Primul magazin deschis pe piața locală a fost în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România este alcătuită din 276 de magazine la nivel național și o echipă de peste 4.800 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
penny market
magazine