FOTO Nestlé lansează batoane Kit Kat cu aromă de...whisky

FOTO Nestlé lansează batoane Kit Kat cu aromă de...whisky
scris 14 dec 2020

Nestlé a lansat în Japonia o linie nouă de batoane Kit Kat în care este folosită ciocolată învechită timp de șase luni în butoaie de whisky din Scoția, relatează CNN.

În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară! CITEȘTE ȘI În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară!

Batoanele sunt vândute doar în timpul lunilor de iarnă și folosesc bucăți de cacao expediate tocmai din insula scoțiană Islay, faimoasă pentru numeroasele sale distilerii istorice, arată Hotnews.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Nestlé afirmă că noul baton este „o ciocolată amară pentru adulți care le permite consumatorilor să savureze aroma și gustul de whisky distilat”.

2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice CITEȘTE ȘI 2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice

Grupul elvețian Nestle este cel mai mare producător mondial de alimente.

FOTO Nestlé lansează batoane Kit Kat cu aromă de...whisky

viewscnt
Afla mai multe despre
nestle
kit kat