PepsiCo renunță la producția de băuturi răcoritoare în Grecia

PepsiCo renunță la producția de băuturi răcoritoare în Grecia
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2016

PepsiCo renunță la producția de băuturi răcoritoare în Grecia, oprind activitatea unei fabrici din Inofyta, care va fi transformată în unitate de depozitare după șase ani consecutivi de pierderi, relatează Kathimerini.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fabrica are o istorie de 90 de ani, când a produs pentru prima oară băuturi răcoritoare în Grecia sub numele Ivi, iar în urmă cu 43 de ani compania Ivi-Panagopoulos a început să fabrice Pepsi Cola în țară, scrie News.ro.

Anunțul a fost făcut de directorul general al diviziei PepsiCo pentru Europa Centrală și Balcani, Christophe Guille, care a spus că firma ”își va proteja competitivitatea și va fi capabilă să își pună în practică planurile de creștere pe termen lung la nivel local”.

La începutul anului 2013, PepsiCo-Ivi a închis o unitate de îmbuteliere a apei din Loutraki, de lângă Corint, care ar urma în prezent să fie cumpărată de compania cipriotă Hellenic Water.

Producătorul de motoferăstraie STIHL își lansează în România colecția de îmbrăcăminte – Urban Lumberjack CITEȘTE ȘI Producătorul de motoferăstraie STIHL își lansează în România colecția de îmbrăcăminte – Urban Lumberjack

PepsiCo va acoperi cererea de băuturi răcoritoare de pe piața elenă prin importuri din alte state europene.

Producția de juice-uri Ivi va continua în Grecia la o fabrică afiliată din Sparta, precum, în timp ce producția de snack-uri va continua la fabrica Aghios Stephanos din Attica a Tasty Foods, o altă subsidiară a PepsiCo.

viewscnt
Afla mai multe despre
pepsico