Pizza Hut Delivery se extinde în București cu o nouă unitate, investiție de 250.000 euro

Pizza Hut Delivery se extinde în București cu o nouă unitate, investiție de 250.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2018

Lanțul de restaurante cu livrare la domiciliu Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în București, situată în cartierul Bucureștii Noi, a 18-a la nivel național.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet și prin livrare.

Brandul a intrat pe piața românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei unități în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deține 18 unități dintre care 14 în București și câte una în Brașov, Cluj, Popești Leordeni și Ploiești.

Rata anuală a inflației a urcat în martie la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013 CITEȘTE ȘI Rata anuală a inflației a urcat în martie la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013

Pizza Hut Delivery este deținută de Sphera Franchise Group.,cel mai mare grup din industria food service din România, care mai operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pizza hut delivery
sphera franchise group
livrare la domiciliu