Producător de cristal și veselă de TOP, acum în România doar la Sensodays.ro

Producător de cristal și veselă de TOP, acum în România doar la Sensodays.ro
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 apr 2018

Din această primăvară, celebra gama LSA International ajunge și în România, fiind importată în exclusivitate de Sensodays.ro. Astfel, retailerul cu cele mai multe branduri premium listate pe site își adaugă în palmares un brand de top, un producător de cristal și veselă de înaltă calitate, recunoscut internațional.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

LSA International – accent pe calitate și talent artizanal

Aproape toate produsele brandului sunt lucrate manual, începând cu procesul de suflare până la finisare. Artizani inspirați se ocupă de fiecare produs în parte,îmbinând metodele tradiționale cu tehnologiile moderne pentru a scoate la lumină un produs final de calitate superioară, dublat de un design spectaculos.

Materialelor folosite de LSA International li se acordă o atenție deosebită, iar tehnologiile moderne sunt îmbinate ingenios cu cele mai vechi tradiții transmise din generație în generație. Sticla paharelor este soda-lime (necalcosodică) și nu conține plumb. Sticla utilizată pentru veselă este “vitrificată” în cuptoare speciale la temperaturi foarte înalte pentru a obține farfurii și vase de cea mai înaltă calitate, cu un aspect plăcut și translucid, foarte rezistente, potrivite chiar pentru manipularea intensă din restaurant, cu atât mai mult pentru casă.

Dacă faci o vizită în showroom-ul SensoDays din București (reprezentanța din Știrbei Voda) vei putea admira, comanda sau achiziționa direct o gamă variată din aceste produse magice. Poți începe cu un set de servire șampanie cu frapieră inclusă din colecția Moya.

Producător de cristal și veselă de TOP, acum în România doar la Sensodays.ro

De o simplitate uimitoare, dublată de eleganță și un design modern, toate paharele de acest gen sunt recomandate pentru propriul bar, în cazul în care îți dorești ceva special, dar pot fi, în același timp, un cadou perfect și sofisticat.

O altă variantă la fel de inspirată este acest set de cești și farfuriuțe pentru cafea din colecția Bangle Rose. Pictate manual și foarte elegante prin simplitatea lor, produsele din această colecție au un aer special, ce depășește elementul de utilitate, asemănându-se unor obiecte de decorațiuni interioare.

Producător de cristal și veselă de TOP, acum în România doar la Sensodays.ro

Kartell și Villeroy&Boch– două alte branduri de top de pe Sensodays.ro care completează oferta de produse pentru servirea mesei

Villeroy&Boch aduce o tradiție specială în fabricarea porțelanului premium și “bone” pentru servirea mesei. Compania cu peste 270 de ani de existență recomandă, pentru o stare de spirit pozitivă, folosirea veselei de calitate zi de zi și nu doar la evenimentele speciale.

Producător de cristal și veselă de TOP, acum în România doar la Sensodays.ro

Simbol al designului italian, Kartell propune o viziune personalizată a produselor pentru servirea mesei. Rezistente și colorate, foarte potrivite pentru folosirea în jurul piscinelor, dar și pentru mese în aer liber și la picnic cu familia, farfuriile și paharele Kartell impresionează necondiționat. Designeri celebri precum Patricia Urquiola și Davide Oldani au creat pentru vesela Kartell cele mai surprinzătoare forme.

Producător de cristal și veselă de TOP, acum în România doar la Sensodays.ro

De 20 de ani, Sensodays.ro își adaugă periodic în portofoliu producători dintre cei mai cunoscuți și apreciați. Astăzi, clienții Sensodays pot alege dintre cele peste 100 de branduri premium, toate cu reputație internațională. (Tommy Hilfiger, Kartell, Villeroy&Boch, Hansgrohe, Descamps, Lampe Berger, Ideal Standard, Roca, Kludi, Steinberg etc.). Cu un asemenea istoric, SensoDays a ajuns deja în peste 100.000 de case din România, iar obiectivul său principal este acela de a oferi clienților cât mai multe variante care să exprime personalitatea fiecăruia.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays.ro
vesela
lsa