Platforma de food delivery hipMenu devine foodpanda

Platforma de food delivery hipMenu devine foodpanda
scris 29 oct 2019

Platforma de comenzi online de food delivery hipMenu, parte a grupului german Delivery Hero SE, anunță trecerea integrală la platforma foodpanda, începând cu 1 decembrie 2019.

Grupul german Delivery Hero SE, unul dintre cei mai mari agregatori de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezent pe piața românească prin operațiunile foodpanda, a anunțat achiziția integrală a hipMenu în august 2018.

Florin Cîțu nu a fost avizat pentru funcția de ministru al Finanțelor de comisiile parlamentare de buget-finanțe CITEȘTE ȘI Florin Cîțu nu a fost avizat pentru funcția de ministru al Finanțelor de comisiile parlamentare de buget-finanțe

De la începutul lunii decembrie, clienții care accesează platforma hipMenu vor fi redirecționați automat spre interfața foodpanda. Aplicatia de mobil nu va mai fi disponibilă pe App Store și Google Play, iar celor care au aplicația descarcată li se va afișa un ecran care îi va direcționa către aplicația foodpanda. Procesul de integrare este aproape finalizat, cele două platforme își unesc astfel întregul serviciu de livrare. 

Platforma hipMenu a fost lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca, de către Dan Klausmeier și Ciprian Costa, CTO & co-fondator, cel care a avut ideea, a dezvoltat conceptul și a realizat implementarea produsului pe piața românească.

Delivery Hero este cea mai mare platformă de comenzi și livrări de mâncare la nivel global și lider în ceea ce privește numărul restaurantelor partenere, utilizatori activi și volum de comenzi în mai multe țări. Serviciile grupului Delivery Hero pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Africa de Est și de Nord, America Latină și regiunea Asia-Pacific.

Delivery Hero livrează prin propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania are sediul central la Berlin și are peste 14.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
foodpanda
food delivery