PREMIERĂ: Măsura închiderii restaurantelor din Bacău, anulată de Tribunal

PREMIERĂ: Măsura închiderii restaurantelor din Bacău, anulată de Tribunal
scris 4 nov 2020

Tribunalul Bacău a decis anularea deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de a închide restaurantele și barurile din județ. Decizia instanței - fără precedent - nu este definitivă.

Procesul a fost deschis de aproximativ 20 de firme din domeniul HoReCa, care au cerut anularea deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău de închidere a restaurantelor și barurilor din județ, scrie Hotnews.ro.

ULTIMA ORĂ Dacia a anunțat prețurile pentru noile Sandero, Logan și Sandero Stepway, în România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Dacia a anunțat prețurile pentru noile Sandero, Logan și Sandero Stepway, în România

Decizia Tribunalului Bacău, Secția a II-a civilă și de contencios administrativ și fiscal: "Anulează art 2 alin 7 din hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău, nr 44 din data de 15.10.2020. Suspendă art 2 alin 7 (…) până la soluționarea definitivă a cauzei. Obligă pârâtul la emiterea unui alt HCJSU care să cuprindă măsuri graduale de combatere a COvid-19 pentru industria HoReCa. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicarea în ceea ce privește cererea de anulare și 5 zile de la comunicare în ceea ce privește suspendarea”.

viewscnt
Afla mai multe despre
restaurante inchise
bacau