Producătorul apei Calipso a vândut 16 milioane de litri de apă în august, în creștere cu 10%

Producătorul apei Calipso a vândut 16 milioane de litri de apă în august, în creștere cu 10%
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 8 sep 2016

Producătorul apei de izvor naturală Calipso a livrat 16 milioane de litri în luna august, în creștere cu zece procente față de aceeași lună a anului trecut. Astfel, compania a înregistrat vânzări de 31 de milioane de lei în această perioadă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Principalele creșteri au fost înregistrate pe segmentul de apă plată și apă carbogazoasă, dar și apa cu gust de fructe Viviel.

“Lunile de vară au întotdeauna o componentă de surpriză față de restul anului, dar vara aceasta am atins pragul de 16 milioane litri de apă livrați într-o lună. Datorită investițiilor în extinderea și modernizarea capacităților de producție și îmbuteliere finalizate anul trecut, am reușit să facem față cererii în creștere”, a declarat Daciana Siderache, directorul general Calipso.

Producția de apă minerală va crește anul viitor cu 4,3%, dar consumul intern se va reduce ușor CITEȘTE ȘI Producția de apă minerală va crește anul viitor cu 4,3%, dar consumul intern se va reduce ușor

Vara aceasta, temperaturile medii ale aerului s-au situat peste normalul perioadei, în majoritatea regiunilor țării înregistrându-se zile caniculare cu temperaturi de peste 30 de grade la umbră și un disconfort termic crescut. 

Potrivit reprezentanților companiei, nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală Calipso se situează sub capacitatea de detecție a aparatelor de laborator,  reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu Ph-ul lichidelor din corpul uman.

Apa de izvor Calipso este extrasă dintr-un izvor situat la peste 250 de metri adâncime, în Codrii Vlăsiei.

Compania Apa Calipso a fost înființată în anul 1991, având acum peste 140 de angajați, și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 45 de milioane de lei.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
apa calipso
vanzari
august