Profi extinde rețeaua de magazine în franciză, căutând sute de antreprenori interesați

Profi extinde rețeaua de magazine în franciză, căutând sute de antreprenori interesați
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2021

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, cu cea mai extinsă rețea de magazine din țară, a ajuns la peste 400 de magazine în  franciză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acest tip de magazine au apărut în urmă cu 8 ani. 

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

“În 2020, odată cu stabilirea liniilor de dezvoltare a companiei pentru următorii 5 ani, a început accelerarea Programului Agent Profi, devenit prioritate strategică, alături de politica agresivă de expansiune prin care rețeaua noastră s-a remarcat în piața de retail,” a declarat Petruța Ioniță, Director de Franciză Profi. “Până la finalul anului, ne propunem să dăm în franciză tip agent alte câteva sute de magazine din zone urbane și rurale”.

Cu peste 1.400 de magazine în mai bine de 640 de localități si o echipă ce depășește 23.000 de persoane, Profi este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
francize
magazine