Radu Savopol, co-fondator 5 to go, a preluat mandatul de președinte al HORA România

Radu Savopol, co-fondator 5 to go, a preluat mandatul de președinte al HORA România
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2023

Radu Savopol, co-fondator al lanțului 5 to go, a preluat oficial mandatul de Președinte al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România – HORA. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Anterior, funcția a fost deținută de Ion Biriș, fondator Loft și BDG.

C&A se extinde în România CITEȘTE ȘI C&A se extinde în România

„Se împlinește aproape un an de la modificarea TVA-ului pe anumite segmente și de la anunțarea unor schimbări fiscale care nici acum nu au o formă finală și clară. În contextul unui climat fiscal ambiguu și incoerent e imposibil să menții afaceri deschise sau să le faci profitabile. Organizația HORA își dorește să găsească soluția fiabilă pentru tot acest ecosistem, autorități, antreprenori, clienți, prin dialog constant și deschis cu toți decidenții politici, prin analize și studii de impact care să ofere o imagine clară a industriei și al impactului pe care măsurile de pe hârtie le au în viața reală pentru afaceri și pentru oamenii implicați, angajatori și angajați.

Susțin cu tărie că prin dialog și predictibilitate, acest sector poate avea un potențial enorm și un impact major în economia țării. Odată cu preluarea mandatului de Președinte HORA, îmi doresc să continuăm inițiativele de succes de până acum, iar una dintre direcțiile strategice pe care mizez este extinderea organizației la nivel național. E nevoie de cât mai multă unitate, atât între noi, cu schimb de bune practici la nivel național, cât și cu reprezentanții statului”,  declară Radu Savopol, membru în boardul HORA și cof-ondator 5 to go.

viewscnt
Afla mai multe despre
radu savopol
hora
5 to go