Retailerul Ax Perpetuum, controlat de Dan Pitic, se împrumută de la UniCredit Bank

Retailerul Ax Perpetuum, controlat de Dan Pitic, se împrumută de la UniCredit Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2022

UniCredit Bank și EximBank au structurat o finanțare în valoare totală de 15 milioane de lei, care va asigura necesarul de lichidități pentru activitatea curentă a companiei clujene Ax Perpetuum Impex, jucător pe piața de Home & Deco.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ax Perpetuum este o afacere de familie dezvoltată de omul de afaceri clujean Dan Pitic.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

Înființată în 1994, compania și-a început activitatea cu distribuția hârtiei și a produselor de papetărie pe piața locală din Cluj-Napoca.  Gama de produse vândute a crescut și s-a diversificat continuu de-a lungul timpului, activitatea companiei fiind dezvoltată prin adăugarea de noi divizii cu domeniul de amenajari interioare.

Astfel, în 1995, societatea a trecut la producția și vânzarea de mobilier de birou și electrocasnice și distribuția de produse de ambalare precum: borcane, capace, dopuri etc.

Din 2000, societatea devine importator și distribuitor de pardoseli (mocheta, covoare, covor din PVC, lemn de esență tare). Astfel, se pun bazele unei rețele de distribuție care furnizează la peste 3.000 de puncte de vânzare în toată țara. Ax Perpetuum deține, pe lângă depozitul central din Cluj-Napoca, și două depozite logistice, în Targoviste și București.

În 2020, compania avea aproximativ 250 de angajați și afaceri de peste 213 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit bank
ax perpetuum
dan pitic