Retailerul britanic de încălțăminte Dune London vine în România

Retailerul britanic de încălțăminte Dune London vine în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 15 mar 2019

Retailerul britanic de încălțăminte și accesorii de modă Dune London va deschide în acest an primul său magazin din România, în cadrul strategiei grupului de a se extinde pe piețele internaționale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Extinderea rețelei internaționale este prioritară și reprezintă o parte esențială a planului grupului de a deveni “cea mai accesibilă marcă de lux” pentru încălțăminte și accesorii la nivel mondial, potrivit reprezentanților Dune.

În ultimele 18 luni, Dune London a deschis magazine în 9 piețe, iar în acest an pregăteștește intrarea pe piețele din România, Singapore și Bangkok, precum și expansiunea operațiunilor din Chile.

Tranzacție: După mulți ani, retailerul român Zanfir pierde lupta cu hypermarketurile multinaționale. Mega Image îi preia afacerea CITEȘTE ȘI Tranzacție: După mulți ani, retailerul român Zanfir pierde lupta cu hypermarketurile multinaționale. Mega Image îi preia afacerea

Dune London este parte a Dune Group, grup fondat de Daniel Rubin la Londra în urmă cu peste 25 de ani. Grupul operează 40 de magazine sub mărci proprii în Marea Britanie, un magazin online și o rețea internațională formată din 64 de magazine în franciză și spații închiriate în magazine din peste 10 țări.

Recent, Dune Group a anunțat relansarea mărcii Head Over Heels, care se adresează în special persoanelor tinere.

viewscnt
Afla mai multe despre
dune london
incaltaminte
accesorii moda
genti
magazin
deschidere
daniel rubin
extindere