Retailerul danez JYSK deschide al 48-lea magazin din România, la Brăila

Retailerul danez JYSK deschide al 48-lea magazin din România, la Brăila
scris 28 aug 2017

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 48-lea magazin din țară, la Brăila.

Noul magazin are o suprafață totală de 1.200 metri pătrați.

„Locuitorii din Brăila ne-au cunoscut produsele prin intermediul magazinului JYSK din orașul învecinat, Galați. Acum le va fi mai ușor să ne viziteze chiar la ei în oraș", a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2500 de magazine în toată lumea.

Viitorul sediu al Renault Group din București va fi predat în 2019 și va include showroom-uri pentru mașinile grupului CITEȘTE ȘI Viitorul sediu al Renault Group din București va fi predat în 2019 și va include showroom-uri pentru mașinile grupului

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Compania a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 47 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Ploiești, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jysk
magazin mobila
braila