CONFIRMARE Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell intră în această toamnă pe piața din România

CONFIRMARE Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell intră în această toamnă pe piața din România
scris 28 aug 2017

Sphera Franchise Group S.A. anunță oficial intrarea Taco Bell pe piața din România, în această toamnă. Brandul sud-californian face parte din portofoliul Yum! Brands, alături de KFC și Pizza Hut, și este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume care oferă produse de inspirație mexicană.

Primul restaurant va fi inaugurat în București, în Băneasa Shopping City.

EXCLUSIV Logodnicul Elenei Udrea intră în afacerile imobiliare, preluând franciza Re/Max CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Logodnicul Elenei Udrea intră în afacerile imobiliare, preluând franciza Re/Max

În prezent, compania recrutează membri pentru echipa care va lucra în restaurantul din București.

Recent, Taco Bell, cu specific mexican, a deschis primul restaurant în Olanda și vrea să se mai extindă și în Spania, Guatemala, Coreea de Sud, Marea Britanie.

Astăzi, grupul operează peste 43.000 de restaurante fast food în 135 de țări, din care 6.500 sunt localuri Taco Bell. Obiectivul companiei este de a realiza vânzări globale de 15 miliarde de dolari și a deține 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell. 

viewscnt
Afla mai multe despre
taco bell
fast food cu specific mexican
baneasa shopping city