Retailerul evoMAG dă startul Black Friday

Retailerul evoMAG dă startul Black Friday
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2017

Retailerul online evoMAG dă startul reducerilor de Black Friday 2017 pe 1 noiembrie, susținând că oferă discount-uri de până la 70% la aproape 30.000 de produse, cele mai mari fiind la telefoane mobile și accesorii, tablete, laptopuri, televizoare și echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală sau din categoria sport & fitness.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

evoMAG va desfășura ediția din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 19 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri, între 1 și 5 noiembrie, între 7 și 14 noiembrie și între 17 și 19 noiembrie. În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

De Black Friday, clienții vor putea achiziționa televizoare de la 349 lei sau cu prețuri reduse aproape la jumătate, telefoane mobile cu până la 48% mai ieftine, electrocasnice cu prețuri mai mici cu până la 35% etc.

Top 3 direcții observate în comerțul electronic în acest an CITEȘTE ȘI Top 3 direcții observate în comerțul electronic în acest an

Clienții vor putea primi produsele comandate într-una sau în trei ore de la plasarea comenzii, dacă optează pentru livrare rapidă. Această opțiune este disponibilă pentru produsele comandate până pe data de 15 noiembrie. Cât privește produsele comandate în intervalul 17 – 19 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday, jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienți în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii.

evoMAG, deținut de firma Evolution Prest Systems, este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness și produse destinate nou-născuților.

evoMAG a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
black friday