Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide un nou magazin

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide un nou magazin
scris 28 iun 2018

Retailerul francez de materiale de construcții și amenajări interioare Leroy Merlin va deschide cel de-al doilea magazin din Craiova.

Magazinul are o suprafață de 11.200 metri pătrați.

Primul magazin din Craiova a fost inaugurat în anul 2014, fiind primul magazin din regiunea de sud a țării, în cadrul Electroputere Parc.

FOTO Mișcare Raul Ciurtin, fost proprietar Albalact: a reușit să îl recruteze la Prefera Foods, pentru a revitaliza compania, pe cel care a condus 22 de ani sucursala Döhler, cel mai mare furnizor de concentrate, șeful vânzărilor în sud-estul Europei CITEȘTE ȘI FOTO Mișcare Raul Ciurtin, fost proprietar Albalact: a reușit să îl recruteze la Prefera Foods, pentru a revitaliza compania, pe cel care a condus 22 de ani sucursala Döhler, cel mai mare furnizor de concentrate, șeful vânzărilor în sud-estul Europei

Odată cu noul magazin din Craiova, rețeaua Leroy Merlin din România ajunge la 17 unități  cu peste 2.00 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea. Retailerul de materiale de construcții vrea să accelereze extinderea sa în România, astfel încât în următorii 5-10 ani rețeaua sa să depășească 30 de magazine.

În anul 2017, Leroy Merlin a contorizat 10 milioane de clienți în toate magazinele din România, devenind astfel numărul doi pe piața locală DIY (Do It Yourself). 

Leroy Merlin deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

Retailerul de bricolaj este prezent pe piața românească din 2011, când a deschis primul magazin, în Chitila. Francezii au preluat 15 magazine bauMax în 2014.

Leroy Merlin își dispută piața românească de distribuție a materialelor de construcții și bricolaj cu trei companii autohtone (Dedeman, Arabesque și Ambient), plus alte patru multinaționale - Praktiker, Kingfisher (a cumpărat Bricostore), Mr. Bricolage și Hornbach.

viewscnt
Afla mai multe despre
bricolaj
leroy merlin
craiova