Rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom se extinde

Rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom se extinde
scris 9 feb 2021

OMV Petrom și Auchan Retail România au inaugurat de la începutul anului încă opt noi magazine de proximitate MyAuchan în stațiile Petrom, până în prezent fiind reamenajate 33 de unități.

Cele mai recente spații au fost deschise în Stații Petrom din București, Ilfov, Buzău, Moreni, Târgoviște și Bucov (Prahova).

Atenționare - Un sfert dintre antreprenorii din turism și HORECA nu mai pot deschide spațiile din lipsa resursei financiare, în condițiile în care ajutorul promis de autorități întârzie CITEȘTE ȘI Atenționare - Un sfert dintre antreprenorii din turism și HORECA nu mai pot deschide spațiile din lipsa resursei financiare, în condițiile în care ajutorul promis de autorități întârzie

Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România, un concept nou pentru piața locală, presupune reamenajarea atât la interior, cât și la exterior, a aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan în spațiile comerciale existente.

În perioada 2021-2024, cele două companii vor investi peste 50 de milioane de euro în acest proiect și vor remodela anual circa 100 de stații de alimentare Petrom.  

viewscnt
Afla mai multe despre
myauchan
petrom