Rețeaua de magazine Penny Market se extinde

Rețeaua de magazine Penny Market se extinde
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2019

Retailerul german Penny Market, operat de grupul REWE, se extinde cu o nouă unitate, în localitatea Pantelimon, județul Ilfov, și ajunge la 242 de spații deschise în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

REWE România își propune până în 2025 extinderea rețelei cu 20-25 magazine anual pentru a ajunge la 400 de spații deschise și lucrări de modernizare și eficientizare a întregii rețele de magazine existente.

Puterea de cumpărare a românilor a crescut. București, Cluj, Timiș și Ilfov - polii dezvoltării României, Brașov și Sibiu -”stelele” pe harta dezvoltării economice CITEȘTE ȘI Puterea de cumpărare a românilor a crescut. București, Cluj, Timiș și Ilfov - polii dezvoltării României, Brașov și Sibiu -”stelele” pe harta dezvoltării economice

Penny Market, parte a grupului german REWE, a intrat pe piața din România în 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua este alcătuită din 242 de magazine la nivel național, toate în formatul Future Store, unde lucrează peste 4.500 de angajați.

REWE Group este unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, înființat în 1927. În 2018, REWE opera cu peste 360.000 de angajați și 15.700 de magazine în 22 de țări europene.

viewscnt
Afla mai multe despre
penny market
rewe