Vânzarea de sticle de apă din plastic, interzisă oficial pe Aeroportul Internațional din San Francisco

Vânzarea de sticle de apă din plastic, interzisă oficial pe Aeroportul Internațional din San Francisco
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2019

Aeroportul Internațional din San Francisco (SFO) a pus marți în aplicare o interdicție privind vânzarea de sticle de apă din plastic de unică folosință în magazinele aeroportului, relatează miercuri Xinhua.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

"Începând de astăzi, pe SFO este interzisă vânzarea de sticle de apă de unică folosință", a anunțat marți aeroportul pe contul său oficial de Twitter, scrie Agerpres.

Aeroportul a anunțat că anul trecut au fost vândute aproape 4 milioane de sticle de apă din plastic, iar multe dintre acestea nu au ajuns în coșul de reciclare.

Gigantul chinez Alibaba amână listarea la Hong Kong din cauza instabilității politice CITEȘTE ȘI Gigantul chinez Alibaba amână listarea la Hong Kong din cauza instabilității politice

"În medie, aproximativ 9.000 de sticle sunt cumpărate pe Aeroportul Internațional din San Francisco în fiecare zi și dorim să facem tot ce putem pentru a reduce impactul", au indicat responsabilii aeroportului, precizând că mai puțin de 25% din sticlele de plastic sunt reciclate la nivel mondial, iar timpul de descompunere al unei singure sticle de plastic este între 450 și 1.000 de ani.

Începând de marți, călătorii nu vor mai putea cumpăra sticle mici de apă îmbuteliate de la restaurante, cafenele, săli de așteptare, magazine sau de la distribuitoare automate de pe aeroport.

viewscnt
Afla mai multe despre
sticla de plastic
san francisco