Rețeaua Diverta se extinde cu trei magazine noi în București și în țară

Rețeaua Diverta se extinde cu trei magazine noi în București și în țară
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 17 oct 2016

Retailerul de carte, papetărie și jucării Diverta își extinde rețeaua cu trei magazine noi în orașele Târgu Mureș – Promenada Mall (15 octombrie), Drobeta Turnu Severin - Severin Shopping Center (22 octombrie) și în București – Veranda Mall (27 octombrie) din zona Obor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Am ajuns la un total de 5 magazine deschise în acest an, atât în București, cât și în țară, îndeplinindu-ne obiectivele de dezvoltare extensivă pentru 2016. Ne bucurăm să ne consolidăm relația cu clienții Diverta din București și Târgu Mureș. Estimăm că vom înregistra vânzări anuale de 1,5 milioane euro cu aceste 5 magazine”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

În prezent, rețeaua Diverta a ajuns la un număr de 26 de magazine, localizate în București și în alte orașe mari din țară, care cuprind o suprafață totală de 6.700 metri pătrați.

Valoarea medie a unui bon este de 55 de lei, cu TVA inclus, iar vânzările ajung în 2016 la 10,5 milioane de euro. Pentru 2017, compania estimează o creștere de 15% a cifrei de afaceri.

În acest an Diverta a lansat prima franciza din industria de carte, papetărie și jucării.

Retailerul Diverta a fost înființat în 1999 de omul de afaceri Radu Octavian.

viewscnt
Afla mai multe despre
diverta
extindere