Samara, plecat de la șefia Bringo, mutare prezentată de Profit.ro, anunță că a fost recrutat de Leroy Merlin

Samara, plecat de la șefia Bringo, mutare prezentată de Profit.ro, anunță că a fost recrutat de Leroy Merlin

Cătălin Samara

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2024

Cătălin Samara, care în toamnă a plecat din funcția de Director al Bringo Internațional, mișcare prezentată de Profit.ro și negată la acel moment, anunță că a fost recrutat de Leroy Merlin România, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

El ocupă poziția de Leader Customer Services la Leroy Merlin Romania, specializat în Retail&Digital.

Cătălin Samara a plecat în octombrie din funcția de Director al Bringo România, mișcare anunțată de Profit.ro și negată de acesta la acel moment.

H&M a amânat unele campanii de primăvară/vară. Motivul deciziei CITEȘTE ȘI H&M a amânat unele campanii de primăvară/vară. Motivul deciziei

Platforma Bringo, aplicație IT prin intermediul căreia produsele diferitelor magazine pot fi comandate și primite de cumpărători direct acasă, a fost preluată în 2017 de grupul francez de retail Carrefour, tranzacție anunțată în premieră de Profit.ro.

Profit.ro anunțase că Samara ar urma să plece din funcția de Director al Bringo Internațional. Contactat de Profit.ro, Samara a negat la acel moment informația.

Contactat atunci de Profit.ro, acesta a negat, spunând: "Mă suprinde că astfel de zvonuri, care au mai circulat prin companie de-a lungul timpului, ajung în zona publică. Nu am de gând să plec de la conducerea Bringo și nici n-am primit semnale de la acționari că urmează să fiu înlocuit".

La foarte scurt timp, după ce a plecat, contactat de Profit.ro, Cătălin Samara spune: "„La Bringo, am fost incredibil de norocos să lucrez cu o echipă  profesionistă și dedicată, căreia i se datorează creșterea stabilă și expansiunea platformei.  Decizia de a renunța la poziția de CEO a fost mai degrabă un pas firesc pentru obiectivele pe care mi le-am propus la nivel personal, însă sunt încrezător că Bringo se bucură de expertiza unei echipe puternice".

Leroy Merlin, al doilea jucător de pe piața de bricolaj din România după cifra de afaceri raportată în 2022, are pe piața locală 21 magazine, cu aproape 3.500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

viewscnt
Afla mai multe despre
cătălin samara
bringo internațional
carrefour