Samsung deschide în România al treilea magazin Samsung Experience Store

Samsung deschide în România al treilea magazin Samsung Experience Store
scris 17 dec 2019

Samsung Electronics a redeschis al treilea magazin Samsung Experience Store, în Mega Mall, după ce la începutul acestei luni a fost redeschis și Samsung Experience Store în Afi Cotroceni.

Lanțul 5 To Go pregătește produse noi și extinderea în afara țării, dar reclamă lipsa de angajați și spații pe piața locală CITEȘTE ȘI Lanțul 5 To Go pregătește produse noi și extinderea în afara țării, dar reclamă lipsa de angajați și spații pe piața locală

Compania arată că redeschiderea magazinului a venit ca urmare a nevoii de extindere a spațiului destinat gamei din ce în ce mai largi de produse din categoria de mobile.

Samsung Experience Store Mega Mall include smartphone-uri din recent lansatele serii Galaxy S și Galaxy Note, ca și primul smartphone pliabil lansat de Samsung, Galaxy Fold.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
samsung experience store