Shopify a exclus de pe platforma sa de comerț electronic magazinele afiliale președintelui Donald Trump

Shopify a exclus de pe platforma sa de comerț electronic magazinele afiliale președintelui Donald Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2021

Compania canadiană Shopify a exclus de pe platforma sa de comerț electronic magazinele afiliate președintelui american Donald Trump, la o zi după ce sute dintre susținătorii acestuia au pătruns cu forța în Capitoliu, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Trump, care a refuzat să își recunoască înfrângerea în alegeri în fața președintelui ales Joe Biden, le-a cerut susținătorilor săi să vină miercuri la o demonstrație, scrie News.ro.

EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, intră pe o nouă piață, evaluată la peste 160 milioane euro. Își unesc forțele, în premieră, cu SIF Banat - Crișana și TeraPlast. În afacere este și deținătorul brandului Mototol CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, intră pe o nouă piață, evaluată la peste 160 milioane euro. Își unesc forțele, în premieră, cu SIF Banat - Crișana și TeraPlast. În afacere este și deținătorul brandului Mototol

Shopify a anunțat că evenimentele recente au arătat că acțiunile lui Trump îi încalcă politicile, care interzic promovarea sau susținerea organizațiilor, platformelor sau persoanelor care amenință sau comit acte de violență pentru a-și atinge scopurile.

Încercările de a accesa TrumpStore.com și shop.donaldjtrump.com, care comercializează șepci inscripționate cu “Make America Great Again” și alte articole asemănătoare, au fost fără succes, joi, site-urile afișând mesaje de eroare.

Măsura luată de Shopify a survenit după ce platformele de socializare ale Twitter, Facebook și Snap au blocat temporar, miercuri, conturile președintelui Donald Trump.

viewscnt
Afla mai multe despre
shopify
comerț electronic
donald trump