Sneakerși pentru bărbați – cum să alegi modelul perfect pentru purtarea de zi cu zi?

Sneakerși pentru bărbați – cum să alegi modelul perfect pentru purtarea de zi cu zi?
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 nov 2022

În fiecare zi ești pus în fața unor alegeri de importanță diferită. Dacă e vorba despre vestimentație, atunci alegerile ar trebui să fie simple, dar opțiunile aproape nelimitate din ziua de azi pot complica puțin lucrurile. Drept urmare, există niște reguli pe care le poți urma pentru a te asigura că faci alegerea cea bună?

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cum alegi perechea de adidași bărbați în funcție de stilul vestimentar?

Ca să te asiguri de faptul că porți mereu perechea potrivită de adidași bărbați, trebuie să iei în calcul anumite lucruri.

Adidașii pentru bărbați sunt ideali pentru stilurile sport, casual și smart casual. Așa că dacă ești adeptul acestor stiluri, cu siguranță o pereche de adidași de la https://epantofi.ro/c/barbati/sport reprezintă alegerea cea bună.

Dacă vrei o combinație ce poate fi purtată în mai multe împrejurări, atunci asociază adidașii cu o pereche de blugi, un tricou sau o bluză. Vei obține ținuta perfectă pentru mers la serviciu, ieșit în oraș și multe alte ocazii.

Totuși, există un trend pentru purtarea sneakerșilor și la ținute mai elegante. Această tendință a fost lansată în S.U.A. de persoane celebre și este replicată din ce în ce mai des peste tot.

Cum alegi perechea de adidași bărbați în funcție de anotimp?

În alegerea adidașilor va trebui să ții cont și de anotimpul în care ești și de vremea de afară. Există multe perechi de adidași din pânză sau alte materiale care nu te pot proteja împotriva umezelii, dar nici a frigului. 

Așa că dacă vrei să încalți adidași pe vreme urâtă, îndreaptă-te către o pereche din piele sau dintr-un material care poate să îți mențină piciorul uscat. Există o mulțime de opțiuni la https://epantofi.ro/c/nike-air-max-97 către care să te îndrepți. 

Ține cont și de confortul termic pe care ți-l poate oferi perechea de adidași. Chiar dacă afară nu plouă sau nu este umezeală, toamna sau primăvara este posibil să întâmpini temperaturi mai mici. Așa că adidașii cu proprietăți termice mai bune sunt de preferat în fața celor care nu îți pot menține picioarele călduroase.

Sneakerși pentru bărbați – cum să alegi modelul perfect pentru purtarea de zi cu zi?


Dacă vrei adidași pe care să îi porți pe vreme bună, atunci îndreaptă-te către o pereche confecționată dintr-un material care să permită piciorului să respire.

De asemenea, ar trebui să ții cont și de culori când vine vorba de alegerea adidașilor în funcție de anotimp. Spre exemplu mult mai greu vei menține într-o stare bună o pereche de adidași albi utilizați pe vreme rea decât o pereche de adidași de culori închise. Iar vara vei vrea să porți adidași de culori mai deschise care să nu atragă atât de mult razele soarelui.

Cum alegi mărimea potrivită pentru perechea de adidași? 

Nu în ultimul rând, va trebui să alegi mărimea potrivită. Numerele pot varia în funcție de producător și de calapod, așa că cel mai bine ar fi să îți măsori picioarele ca să poți determina exact mărimea. Recomandarea este ca, în cazul în care ești între mărimi și cauți o pereche de adidași pentru utilizare zilnică, să optezi pentru mărimea mai mare. 

Dacă îți cauți o pereche de adidași pentru activități fizice, atunci va trebui să iei mărimea care îți vine la fix. O mărime mai mare te poate destabiliza în timpul mișcărilor, iar o mărime mai mică îți poate provoca răni.

Ținând cont de versatilitatea pe care o au adidașii, ei reprezintă în multe ocazii alegerea perfectă de încălțăminte. Există câteva criterii în funcție de care să îți alegi perechea de adidași pe care să o porți. Dacă vei ține cont de ele, cu siguranță vei face mereu alegerile potrivite și look-ul tău va arăta întotdeauna impecabil. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sneakerși
bărbați