Soluții pentru alegerea unor pantofi de damă eleganți (P)

Soluții pentru alegerea unor pantofi de damă eleganți (P)
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 dec 2017

Orice femeie își dorește să fie la înălțime cu ajutorul unor pantofi eleganți, de calitate, care să îi ofere confortul atât de necesar precum și acel aer aparte de feminitate. De multe ori însă varietatea de opțiuni cu care le întâmpină piața creează o confuzie majoră, astfel încât căutarea unor pantofi de damă potriviți devine un adevărat chin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un prim pas și cel mai important de altfel este cel referitor la alegerea unui magazin de încălțăminte de încredere. În acest sens, remarcat atât în mediul fizic, dar și în cel online se face Anna Cori, sursa principală de încălțăminte de calitate pentru femei de toate vârstele, pentru care calitatea este un criteriu primordial în rândul pantofilor. Pielea naturală a fost și va fi întotdeauna o primă opțiune pentru adeptele unor ținute impecabile, întrucât este printre puținele soluții care imbină confortul sporit cu estetica deosebită.

Pentru a eficientiza timpul clientelor, experții acestui magazin despre care se pot afla date complete pe annacori.com le ies în întâmpinare cu o serie de sfaturi folositoare pentru alegerea unor pantofi dama eleganti pe masura nevoilor proprii.

 Care este modalitatea ideală de a alege pantofii?

În condițiile în care la ora actuală există o foarte diversă ofertă de pantofi de damă, cu toc sau fără, fiecare femeie își permite să opteze pentru modelul ce o avantajează și care îi asigură comoditatea necesară.

Pantofii cu toc eleganți

Din arsenalul oricărei femei trebuie să facă parte acele modele de pantofi cu toc ce au capacitatea de a le evidenția formele frumoase ale corpului, dar și de a oferi stabilitatea necesară. În acest sens, magazinul ANNA CORI propune o colecție impresionantă de pantofi, într-o varietate de design-uri, începând de la cele mai simple modele până la cele ce impresionează prin imprimeuri aparte sau detalii cu bun gust.

Clientele pot alege între clasicii pantofi din piele naturală, piele lăcuită, piele întoarsă, din catifea sau din glitter, ce vin într-o paletă largă de culori, astfel ca fiecare să beneficieze de cele mai bune soluții.

Foarte important este ca în alegerea acestora să se țină cont de forma corpului, pentru că acesta este detaliul ce poate face adevărata diferență. Așadar, în funcție de aspectul fizic, iată care sunt opțiunile de preferat.

Recomandarea specialiștilor ANNA CORI pentru femeile cu gleznele groase este de a se orienta după modelele cu barete, scopul acestora fiind de crea impresia de subțiere și de a adăuga un plus de eleganță picioarelor. Pantofii pump ce dispun de decupaje reprezintă soluția ideală, indiferent care sunt preferințele pentru grosimea și lungimea tocului.

Cele care au picioarele scurte ar trebui să evite însă pantofii care au barete în formă de T pentru că în acest caz se adaugă senzația de grosime gleznei. Potriviți în schimb sunt cei deschiși la culoare sau în nuanțe nude, cu toc înalt. Modelele propuse pe annacori.com oferă avantajul că garantează stabilitate purtătoarelor, indiferent de înălțimea tocului.

Pentru a crea impresia de alungire însă, modelele cu toc și vârful ascuțit sunt preferate, pentru că nu adaugă impresia unui plus de grosime piciorului.

Pantofii casual

O altă modalitate de a arăta elegant în orice moment, ideală pentru cele care nu sunt adeptele pantofilor cu toc, este reprezentată de modelele casual. Atât pantofii din piele naturală clasică, dar și cei din piele întoarsă sau abrazivată sunt în trend în acest sezon, însă numai o femeie care știe să aprecieze calitatea poate face o selecție care să o avantajeze din toate punctele de vedere. Atuul prezentat de colecțiile lansate de Anna Cori este că nu se limitează la un anumit tipar, ci oferă o multitudine de opțiuni, constând în pantofi casual ce se pot purta cu succes zi de zi, acasă sau la birou, practic oriunde.

Clasicul negru este o opțiune preferată de marea majoritate a clientelor. Pantofii de culoare neagră se pot asorta cu ușurință în majoritatea ținutelor business, dar și elegante. Desigur, nu fac excepție nici modelele în tonuri de maro, castagna sau fucile, confecționate din piele laminată, naturală, lăcuită sau abrazivată.

Cele care doresc să obțină un plus de înălțime la statură pot alege pantofii casual cu talpa groasă. Atât cei cu talpa înaltă, cât și cei cu talpa joasă sunt în topul tendințelor datorită confortului asigurat și al ușurinței cu care se pot asorta la ținute.

Sunt două categorii de pantofi damă eleganți, opțiuni ce vizează atât femeile cu gusturi clasice, cât și pe cele care doresc să se impună prin feminitate și o notă de eleganță accentuată. Indiferent de preferințe, doritoarele pot comanda pantofii potriviți de pe annacori.com.

viewscnt
Afla mai multe despre
pantofi de dama
anna cori