Starbucks deschide o nouă cafenea lângă Guvern

Starbucks deschide o nouă cafenea lângă Guvern
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2018

Lanțul de cafenele Starbucks va deschide o nouă unitate în București, pe Calea Victoriei numărul 155, în apropierea pieței unde este și sediul Guvernului și unde funcționa anterior cafeneaua Meron.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Starbucks este deja prezentă în zonă cu două unități, situate în Victoria Business Center și America House.

Recent, Starbucks a anunțat că va deschide o unitate în clădirea de birouri Day Tower, în zona Pieței Unirii, de lângă Tribunalul București, unde din această toamnă urmează să se mute furnizorul de energie electrică Enel România, informație anunțată în premieră de Profit.ro. O altă cafenea va fi inaugurată în Clădirea Tower 1 de pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Vânzările în pub-urile din Centrul Vechi al Capitalei cresc cu peste 25% din octombrie. Românii se întorc în baruri, dar britanicii rămân preferați. \ CITEȘTE ȘI Vânzările în pub-urile din Centrul Vechi al Capitalei cresc cu peste 25% din octombrie. Românii se întorc în baruri, dar britanicii rămân preferați. "Un englez bea cât zece români, până în zori sau până când i se termină banii"

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără peste 30 de cafenele în 9 orașe. Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internațional de restaurante AmRest. Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București, în Plaza România. Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
calea victoriei
starbucks