Starbucks va deschide o unitate în complexul de birouri Globalworth Campus

Starbucks va deschide o unitate în complexul de birouri Globalworth Campus
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2018

Lanțul de cafenele Starbucks va deschide o unitate în clădirea de birouri Tower 1 din complexul de birouri Globalworth Campus, proiect dezvoltat de Globalworth, cel mai important investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua cafenea va avea 200 de metri pătrați, iar deschiderea este programată pentru ultimul trimestru al acestui an. 

Clădirea Tower 1 de pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu a fost finalizată în iulie 2017 și are o suprafață de 29.000 de metri pătrați, închiriată către Amazon, Mindspace și Honeywell. 

Recent, Starbucks a anunțat că va deschide o unitate în clădirea de birouri Day Tower, în zona Pieței Unirii, de lângă Tribunalul București, unde din această toamnă urmează să se mute furnizorul de energie electrică Enel România, informație anunțată în premieră de Profit.ro.

Pogonaru vrea ajutor de stat. Anterior s-a înțeles cu Carrefour pentru a-i livra noile pungi în toate hipermarketurile CITEȘTE ȘI Pogonaru vrea ajutor de stat. Anterior s-a înțeles cu Carrefour pentru a-i livra noile pungi în toate hipermarketurile

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără peste 30 de cafenele în 9 orașe. Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internațional de restaurante AmRest. Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București, în Plaza România. Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth campus
starbucks