Subway, cel mai mare lanț american de restaurante fast-food, anunță extinderea în România, în contrast cu problemele la nivel global

Subway, cel mai mare lanț american de restaurante fast-food, anunță extinderea în România, în contrast cu problemele la nivel global
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2018

Subway România, parte a celui mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, se pregătește să deschidă în acest an 10 restaurante, în contrast cu ceea ce se întâmplă la nivel mondial, unde Subway a închis în 2017 peste 900 de restaurante.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tot în acest an, Subway România va deschide și primul Fresh Forward decor restaurant și va extinde programul de home delivery.

Intrat pe piața din România în anul 2012, Subway România a încheiat 2017 cu o rețea de 39 de restaurante, dintre care 16 în București. Volumul vânzărilor per restaurant a crescut cu 9% față de 2016, iar la nivel national și volumul clienților care au trecut pragului unui restaurant a crescut cu 6%.

CONFIRMARE Producătorul român de înghețată Betty Ice anunță oficial că a fost preluat de gigantul anglo-olandez Unilever, al doilea mare jucător din industria alimentară. Vasile Armenean va conduce în continuare businessul CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Producătorul român de înghețată Betty Ice anunță oficial că a fost preluat de gigantul anglo-olandez Unilever, al doilea mare jucător din industria alimentară. Vasile Armenean va conduce în continuare businessul

“Asemeni anilor trecuți, am continuat să creștem business-ul, să menținem trendul pozitiv, sporind cifra de afaceri, vânzările, rentabilitatea și numărul de magazine. Suntem o franciză, așa că focusul nostru este, evident, pe profitul francizaților. Am reușit să creștem rata profitabilității per restaurant cu trei cifre", spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București - Ilfov, care anunță: “Avem 39 de restaurante deja și ne pregătim de deschiderea celui cu numărul 40".

"Ne dorim să deschidem încă 10 restaurante noi în acest an. Continuăm să căutăm francizați și locații. Deschiderea unui restaurant Subway nou este parte a unui proces amplu, care presupune identificarea francizatului potrivit, a locațiilor, dar si negocierea celor mai bune condiții de închiriere”, mai spune Rumen Radev.

viewscnt
Afla mai multe despre
subway
restaurante
fast food