SURPRIZĂ Pe lângă magazinele KENDALL+KYLIE create de surorile lui Kim Kardashian, grupul elen Folli Follie aduce în România un alt brand celebru - Beverly Hills Polo Club

SURPRIZĂ Pe lângă magazinele KENDALL+KYLIE create de surorile lui Kim Kardashian, grupul elen Folli Follie aduce în România un alt brand celebru - Beverly Hills Polo Club
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 17 iun 2021

Grupul elen Folli Follie (FF Group), care a pierdut recent distribuția Nike, aduce în România și magazinele celebrului brand Beverly Hills Polo Club.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Decizia vine la scurt timp după ce FF Group a hotărât, așa cum a anunțat Profit.ro, să aducă pe piața din România magazinele KENDALL+KYLIE, create de celebrele surori Kendall și Kylie Jenner.

FF a semnat un acord cu ICB (International Celebrity Brands), distribuitorul exclusiv al mărcii Beverly Hills Polo Club în regiune, și Blue Ocean, propriatarul brandului la nivel global. Potrivit înțelegerii, grupul elen va deschide, în următorii 3 ani, cel puțin 12 magazine ale brandului în România, Grecia, Bulgaria și Cipru. Primul magazin a fost deja deschis, în luna mai, la Sofia.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Beverly Hills Polo Club a fost fondat în 1982 în Beverly Hills (Los Angeles) și este prezent în peste 70 de țări, cu 900 de magazine de sine stătătoare, la care se adaugă magazine în mall-uri și shop in shop.

Grupul elen încearcă să compenseze declinul afacerilor după rezilierea contractului cu Nike. Până în 2022, contractele FF cu Nike vor expira pe toate piețele.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Contractul grecilor FF Group  cu gigantul american Nike a fost reziliat după mai bine de două decenii. În România, compania Sport Time Balkans din Serbia a preluat distribuția mărcii.

În 2018, Profit.ro a anunțat că fondul Quintessential Capital Management (QCM) a emis un raport în care afirma că grupul grec a supraestimat numărul de puncte de vânzare care operează în întreaga lume și și-a exprimat îngrijorarea față de cifrele financiare raportate. Presa elenă vorbea atunci de cel mai mare scandal al pieței bursiere locale din ultimele decenii. FF a primit o amendă de circa 4 milioane de euro din partea autoritățilorilor elene.

viewscnt
Afla mai multe despre
beverly hills polo club
kendall+kylie
nike
folli follie
ff group