Ținta Sphera, operatorul KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell: sisteme automate de preluare a comenzilor și panouri digitale pentru toate restaurantele

Ținta Sphera, operatorul KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell: sisteme automate de preluare a comenzilor și panouri digitale pentru toate restaurantele
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 26 iun 2019

Sphera Franchise Group, care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell, plănuiește să introducă sisteme automate de preluare a comenzilor în toate restaurantele KFC România până în 2021 și meniuri digitale în toate restaurantele KFC și Taco Bell din țară până în 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În prezent, sistemele de comandă de tip kiosk se găsesc în 6 unități din țară, respectiv Mihai Bravu Drive Thru și Olteniței Drive Thru în București, Roman, Alba Iulia și Satu-Mare (2), iar 24 de unități KFC, reprezentând 30% din totalul restaurantelor KFC, au fost dotate cu meniuri digitale.

Anul trecut, reprezentanții companiei anunțau că, până la sfârșitul acestui an, 30% dintre restaurantele KFC vor avea sisteme de comandă tip kiosk, iar 70%, meniuri digitale pentru clienți.

Raport CE privind dublul standard la alimente: Același ambalaj, compoziție diferită CITEȘTE ȘI Raport CE privind dublul standard la alimente: Același ambalaj, compoziție diferită

O altă țintă a companiei este să folosească doar ambalaje de consum pe bază de plastic recuperabil sau reutilizabil până în 2025.

În prezent, în restaurantele Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și KFC, 90% din totalul ambalajelor folosite provine din materiale reciclate, iar în restaurantele Taco Bell, 65% din totalul ambalajelor folosite provine din materiale reciclate, conform reprezentaților companiei.

Anul trecut, grupul Sphera a înlocuit pungile din plastic cu pungi biodegradabile, iar în luna aprilie a înlocuit paiele din plastic cu cele din hârtie.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În România, lanțul de restaurante KFC numără 77 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, și 13 în Italia. La nivel local, grupul Sphera operează 4 restaurante Taco Bell în București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

Sphera Franchise Group (SFG), companie care operează lanțurile de alimentație publică Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, KFC și Taco Bell, a înregistrat în primul trimestru vânzări în restaurante în valoare de 214,72 milioane lei, în creștere cu 26,1% față de cele de 170,23 milioane lei din perioada similară a anului trecut. Nu mai puțin de 72,2% din aceste încasări au fost reprezentate de veniturile de 176,50 milioane lei din restaurantele KFC din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
kfc
taco bell
restaurante
tehnologie