Tipuri de hanorace pentru bărbați. Pe care să îl alegeți?

Tipuri de hanorace pentru bărbați. Pe care să îl alegeți?
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 ian 2022

Hanoracul este un element universal de îmbrăcăminte: pe tot parcursul anului, confortabil, foarte popular și ușor de asortat. Cu blugi, poate fi o ținută completă sau poate face parte dintr-un set multi-element, la modă. Care sunt tipurile de hanorace pentru bărbați și la ce să acordați atenție atunci când cumpărați?

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Modele și culori de hanorace într-un stil casual de stradă

Disponibilitatea de a vă exprima personalitatea, starea de spirit sau preferințele muzicale cu ajutorul hainelor selectate corespunzător vă permite să abordați moda în mod creativ, să testați soluții și să căutați un stil individual. Dacă sunteți de acord cu acest aspect și vă tentează modelele, imprimeurile sau croiurile inedite ale hanoracelor pentru bărbați - mergeți mai departe și urmați-vă instinctele! Poate puteți găsi ceva pentru dumneavoastră în cadrul magazinului online Ozonee? Momentan există promoții pentru hanorace: https://ozonee.ro/rum_m_Barbati_Hanorace-4782.html

Confort sportiv în fiecare zi - hanorace cu glugă asortate

Apreciați confortul în situațiile de zi cu zi? Un hanorac este o piesă vestimentară multifuncțională care merită avută la îndemână! O seară mai răcoroasă, un drum rapid la cumpărături sau poate o excursie în afara orașului? Un hanorac cald este necesar întotdeauna, iar croiala mulată cu glugă garantează un aspect practic.

Puteți alege culorile preferate și numeroase modele, versiuni cu sau fără imprimare ce se regăsesc în mărimile potrivite dumneavoastră. Cel mai important aspect de avut în vedere este acela de a vă simți confortabil în el! O alegere clasică va fi un hanorac în nuanță neagră sau bleumarin închis, vișiniu sau verde, dar dacă căutați o modalitate de a vă evidenția, o culoare intensă sau un model deosebit va fi cu siguranță alegerea potrivită.

Hanorace pentru bărbați fără glugă - smart casual pentru birou și de fiecare zi

Sugestiile anterioare vor fi o alegere mult mai bună pentru ocazii lejere, de zi cu zi. Există și opțiuni clasice, potrivite pentru cei care preferă confortul atât la serviciu și întâlniri dar și în afara job-ului. Hanoracele mulate (dar nu strâmte) fără glugă sunt o alegere excelentă pentru cei care aleg zilnic stilul smart casual. Acest tip de hanorac va fi potrivit sub jachetă în zilele mai reci, dar și purtat peste o cămașă ca alternativă a unui pulover din lână, oferind astfel un efect mai elegant acestei piese vestimentare.

Ce hanorac ar trebui să alegeți - cu sau fără fermoar?

Hanoracele pentru bărbați cu fermoar sunt foarte populare datorită confortului înalt la purtare. Cu toate acestea, diferite modele pot fi echipate cu fermoar: de la hanorace cu glugă până la cele de lână și croi tipic sport.

Cum să alegeți modelul potrivit? Țineți cont de preferințele legate de designul hanoracului și de situațiile în care îl veți folosi cel mai des. În plus, gândiți-vă dacă se potrivește cu restul hainelor din garderoba dumneavoastră - sau poate plănuiți achiziții noi și veți fi tentat să completați cu pantaloni ținuta, pentru a forma un set? Merită să țineți cont de acest lucru în etapa de completare a coșului de cumpărături.

Materialul produsului este de asemenea important. Bumbacul va fi o alegere mai bună pentru stilul elegant. Hanoracele cu această fibră în compoziție vor funcționa și ca strat suplimentar sub jachetă. Țesătura sintetică este o alegere bună pentru cei care caută un material rezistent la condițiile externe, care se usucă rapid și păstrează culorile intense în orice condiții de folosință.

viewscnt
Afla mai multe despre
hanorac
modă