TOP 10 cele mai citite cărți în această vară

TOP 10 cele mai citite cărți în această vară
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2017

Agnes-Martin Lugand și Jojo Moyes au fost autoarele preferate de cititori în lunile iulie și august, potrivit elefant.ro. Volumul Oamenii fericiți citesc și beau cafea pare să fi fost lectura perfectă pentru concediu, acaparând primul loc în clasament. Au prins podiumul și Un bărbat și o femeie, scrisă de Jojo Moyes, precum și După ce te-am pierdut al aceleași autoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Irina Binder, cu Insomnii, a fost autoarea română preferată, clasându-se pe poziția a patra în vânzările de peste vară. Tot în top 10 a mai intrat și Andrei Ciobanu cu volumul său foarte popular Suge-o, Andrei!.

Îmi pare rău, sunt așteptată, scrisă tot de autoarea franceză Agnes Martin-Lugand, dar și În ape adânci a Paulei Hawkins, lecturi preferate mai ales de doamne, se situează și ele în clasamentul celor mai apreciate zece titluri.

IKEA investește 80 de milioane de euro în cel de-al doilea magazin din București, care va fi gata în 2018. Retailerul suedez angajează 300 de persoane CITEȘTE ȘI IKEA investește 80 de milioane de euro în cel de-al doilea magazin din București, care va fi gata în 2018. Retailerul suedez angajează 300 de persoane

Locul al nouălea rupe este ocupat de volumul Spovedania unui preot ateu, scriere controversată semnată cu pseudonimul Ion Aion și lansată pe piață în luna mai a acestui an.

Clasamentul este completat de Aviatorul, ultimul roman al scriitorului rus Evgheni Vodolazkin, apărut recent pe rafturile cu carte din România.

“Ficțiunea este categoria de carte cea mai citită, de departe, pe tot parcursul anului, cu atât mai mult în timpul vacanțelor. Totuși, chiar dacă prezența volumelor de ficțiune în topul vânzărilor este copleșitoare, către final de august au fost comandate destul de multe cărți pentru școală, tendință care s-a accentuat și la început de septembrie, în perioada de dinaintea începerii anului școlar”, explică Adrian Dinu, COO la elefant.ro.

TOP 10 cele mai citite cărți în această vară

viewscnt
Afla mai multe despre
elefant.ro
top cele mai citite carti