KFC continuă extinderea în România

KFC continuă extinderea în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2021

KFC România, prezent cu 30 de locații în București, adaugă în portofoliu un nou restaurant tip Drive Thru, conform strategiei de expansiune stabilite pentru anul acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rețeaua KFC ajunge astfel la 89 de restaurante în portofoliul local, din care 20 de unități Drive Thru, odată cu inaugurarea locației din București, în zona comercială Pallady.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Sphera Franchise Group a realizat în prima jumătate a acestui an vânzări consolidate din restaurante de 444,54 milioane lei, cu 45,95% mai mari decât cele de 304,58 milioane lei din exercițiul financiar precedent care a inclus și intervalul 15 martie – 15 mai cu o stare de urgență care a lovit drastic industria HORECA.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chișinău, Republica Moldova și în Italia.

Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
kfc