ULTIMA ORĂ Înscrierile în Programul Rabla pentru Electrocasnice, amânate din cauza ”contextului de instabilitate cibernetică"

ULTIMA ORĂ Înscrierile în Programul Rabla pentru Electrocasnice, amânate din cauza ”contextului de instabilitate cibernetică"
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2020

Administrația Fondului pentru Mediu anunță, marți, că înscrierile în Programul Rabla pentru Electrocasnice, care trebuiau să înceapă la ora 12.00, sunt amânate din cauza ”contextului de instabilitate cibernetică". De asemenea, instituția precizează că există suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și cu privire la încercări anterioare de fraudare a procesului de înscriere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară
În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară! CITEȘTE ȘI În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară!

”Din cauza contextului general de instabilitate a securității cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administrația Fondului pentru Mediu anunță amânarea deschiderii sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în vederea implementării unor măsuri de siguranță suplimentare pentru Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, până la o dată ce va fi comunicată ulterior”, a anunțat, marți, Administrația Fondului pentru Mediu.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Instituția își cere scuze pentru disfuncționalitățile apărute, scrie News.ro.

”Ne cerem scuze pentru disfuncționalitățile apărute și vă asigurăm că AFM va depune diligențele necesare pentru defășurarea în bune condiții a programului”, a mai transmis instituția.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor urma să lanseze, marți, la ora 12.00, prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), Programul Rabla pentru Electrocasnice dedicat persoanelor fizice, bugetul alocat în acest an fiind de 40 milioane lei.

Ce vouchere pentru reducerea prețului de cumpărare sunt obținute prin acest program poate fi văzut AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
programul rabla pentru electrocasnice