Un magazin Mega Image, închis timp de o lună în urma mai multor nereguli

Un magazin Mega Image, închis timp de o lună în urma mai multor nereguli
scris 29 ian 2019

Un magazin Mega Image din municipiul Constanța a fost închis pentru o lună de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați, la propunerea comisarilor constănțeni, în urma mai multor nereguli descoperite la un control făcut la începutul acestui an.

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, a declarat, luni, că, la sfârșitul săptămânii trecute, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați a decis închiderea temporară, pentru o lună, a supermarketului Mega Image de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Măsura a fost luată în urma propunerii CJPC Constanța. De asemenea, comisarii de la Protecția Consumatorilor au transmis magazinului Mega Image să înceteze practicile comerciale incorecte, scrie News.ro.

Fiscul a lansat operațiunea \ CITEȘTE ȘI Fiscul a lansat operațiunea "Tomis"

Anterior, Horia Constantinescu declara că, în 8 ianuarie, a fost desfășurată o acțiune la mai multe magazine Mega Image, el precizând că acest control a pornind de la observarea faptului că sticle cu sucuri de portocale fusese reetichetate, acestea fiind, de fapt, expirate.

"Abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate, raportându-ne la actele încheiate în ultimele șase luni: promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare, lipsa informațiilor, așa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficiențe majore la raionul de legume-fructe. (…) În timpul controlului s-a încercat «remedierea» unor deficiențe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi amplasarea etichetei «pictată manual» pe o ciocolată ambalată", afirma Horia Constantinescu, precizând că astfel s-ar fi încercat să se acopere o promoție expirată.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
control
nereguli