Un nou jucător pe piața de logistică: ID Logistics, listat la bursa din Paris, cu afaceri de peste 1 miliard de euro, a intrat în România

Un nou jucător pe piața de logistică: ID Logistics, listat la bursa din Paris, cu afaceri de peste 1 miliard de euro, a intrat în România
scris 17 nov 2017

Furnizorul francez de servicii logistice ID Logistics, cu afaceri de peste 1 miliard de euro anul trecut, a intrat pe piața din România, preluând în administrare un depozit de 60.000 metri pătrați pentru retailerul Carrefour.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În depozit, situat în comuna Chiajna, vor lucra 400 de angajați, aici urmând să fie furnizate servicii de managementul aprovizionării, de la primirea și depozitarea produselor și până la livrarea acestora în peste 200 de magazine Carrefour din România.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

România a devenit, astfel, a 17-a piață pentru ID Logistics, companie ce administrează aproximativ 5,5 milioane de metri pătrați de depozite.

FOTO Decathlon a deschis în România primul centru logistic din sud-estul Europei, care va aproviziona trei țări. Centrul - construit de compania uneia dintre cele mai bogate familii belgiene CITEȘTE ȘI FOTO Decathlon a deschis în România primul centru logistic din sud-estul Europei, care va aproviziona trei țări. Centrul - construit de compania uneia dintre cele mai bogate familii belgiene

Expansiunea pe piața românească de logistică face parte din strategia de dezvoltare a companiei, strategie prin care vizează să devină cel mai mare operator logistic din Europa pentru clienți industriali și de retail.

Compania vrea să își extindă operațiunile din Europa în următorii 5 ani.

ID Logistics, companie listată la bursa de la Paris, are 19.000 de angajați în 17 țări din Europa, America Latină, Asia și Africa. Anul trecut, compania a înregistrat vânzări de 1,07 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
id logistics
depozit
chiajna
carrefour
servicii logistice