Un producător german de utilaje pentru termoformare și industria de ambalaje pentru clienți din retail, cu afaceri de peste 100 milioane euro, a venit în România

Un producător german de utilaje pentru termoformare și industria de ambalaje pentru clienți din retail, cu afaceri de peste 100 milioane euro, a venit în România

Karl Schäuble, CEO al companiei

scris 21 feb 2018

Compania germană Illig Maschinenbau, producător de utilaje pentru termoformare și industria de ambalaje, pentru clienți din retail din peste 80 de țări, a deschis o sucursală în România, la Sibiu.

 

 

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Pe piață din 1946 și având sediul în Heilbronn, sud-vestul Germaniei, Illig Maschinenbau are afaceri anuale de peste 100 milioane euro.

Compania are în schemă, la nivel global, circa 750 de angajați, livrând linii de producție, mașini și matrițe pentru termoformare și industria de ambalaje.

Pe piața locală operează pe această nișă și producătorul austriac de ambalaje din plastic Alpla, cel mai mare jucător din industria europeană de profil, care în toamna anului trecut a cumpărat compania Star East Pet din Brașov, specializată în producția de preforme PET.

Tranzacție pe piața de modă din România: Polonezii de la CCC au semnat cumpărarea unuia dintre cei mai mari jucători CITEȘTE ȘI Tranzacție pe piața de modă din România: Polonezii de la CCC au semnat cumpărarea unuia dintre cei mai mari jucători

Anterior, Alpla a preluat și producătorul de poliester thermoplastic Amraz de lângă București.

Producătorul american de ambalaje din PET Plastipak este de asemenea prezent în România.

Sucursala companiei germane este deschisă și în contextul în care, în primăvara anului trecut, Constantia Flexible, unul dintre principalii producători de ambalaje la nivel mondial, a decis să își închidă  fabrica de lângă București.

viewscnt
Afla mai multe despre
ambalaje
retail
illig