Undă verde: Montecristo Retail, distribuitorul Kenvelo, Lee Cooper și Timeout în România, achiziționează trei companii

Undă verde: Montecristo Retail, distribuitorul Kenvelo, Lee Cooper și Timeout în România, achiziționează trei companii
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2020

Consiliului Concurenței a autorizat tranzacția prin care Montecristo Retail, distribuitorul brandurilor Kenvelo, Lee Cooper și Timeout în România, preia companiile Great United Trading și Win Bright (Asia), urmând să aibă și controlul unic indirect asupra Timeout Italia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Montecristo comercializează, pe piața românească, îmbrăcăminte și încălțăminte aparținând brandurilor „Kenvelo”, „Lee Cooper” și „Timeout”.

Great United Trading are ca obiect de activitate comercilizarea cu amănuntul a acticolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte prin magazinele proprii din Republica Cehă, fiind în același timp furnizor pentru Montecristo Retail.

Bosch ridică fabrică la Simeria, dar nu de mașini de spălat. Este posibilă schimbarea de destinație a investiției, spune cel care a intermediat vânzarea terenului CITEȘTE ȘI Bosch ridică fabrică la Simeria, dar nu de mașini de spălat. Este posibilă schimbarea de destinație a investiției, spune cel care a intermediat vânzarea terenului

Win Bright (Asia) Limited este o companie înființată cu scopul de a deține dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate și nu are un alt obiect de activitate.

Timeout Italia este deținută de către Great United Trading și activează pe piața comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte din Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
montecristo
kenvelo