Ialoc.ro începe o rundă nouă de finanțare, prin SeedBlink

Ialoc.ro începe o rundă nouă de finanțare, prin SeedBlink
scris 5 mar 2020

Ialoc.ro, platformă de rezervări online în restaurante, începe o rundă nouă de finanțare, în suma totală de 286.000 euro, din care 80.000 euro prin SeedBlink, cea mai mare platformă de Equity Crowdfunding din regiune.

Alături de investitorii de equity crowdfunding participă fondul GapMinder, care este lead investor și în cadrul acestei runde, și investitori privați, precum producătorul de vin Domeniul Bogdan și Lister Capital.

Facebook are un nou instrument pentru depistarea conturilor false, bazat pe învățarea mecanică CITEȘTE ȘI Facebook are un nou instrument pentru depistarea conturilor false, bazat pe învățarea mecanică

Lansată în anul 2017, ialoc.ro a are circa 460.000 de clienți.

Totodată, se conturează oportunitatea pentru ialoc.ro de a se integra și în piețele externe din regiune, industria rezervărilor fiind în creștere semnificativă la nivel internațional.

GapMinder este un fond de capital de risc de 40 de milioane de euro, care investește în companii de tehnologie create în România și Europa Centrală care cresc rapid la nivel internațional, aflate în faza de Seed sau Serie A. Portofoliul GapMinder include companii precum FintechOS, TypingDNA, SmartDreamers, Deepstash, Frisbo.

GapMinder este co-finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014 - 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
rezervări online restaurante
seedblink
ialoc.ro