UnVinPeZi.ro împlinește 9 ani și oferă cadou transport gratuit, vinuri premium și abonamente în Club.UnVinPeZi.ro

UnVinPeZi.ro împlinește 9 ani și oferă cadou transport gratuit, vinuri premium și abonamente în Club.UnVinPeZi.ro
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 iun 2021

UnVinPeZi.ro, primul magazin online de vinuri din România, împlinește 9 ani de la lansare. Site-ul este dedicat iubitorilor de vinuri bune și are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de specialiști, o singură etichetă de vin pe zi, la cel mai bun preț din online, în cantitate limitată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu ocazia aniversării, utilizatorii pot beneficia de extra reduceri, transport gratuit timp de 9 zile și au șansa de a câștiga unul dintre cele 18 premii oferite prin tragere la sorți. Oferta este valabilă pe site-urile www.unvinpezi.ro, club.unvinpezi.ro și www.vinometru.ro.

Premiile oferite prin tragere la sorți celor care comandă vinuri prin intermediul celor 3 site-uri în perioada 07-15 iunie constau în:

 - 9 pachete a câte 9 sticle de vin - fiecare câștigător va primi câte un pachet compus din: Avincis - Spumant Nefiltrat, Domeniul Bogdan - Primordial Sauvignon Blanc 2020, Crama Gîrboiu - Bacanta Merlot Barrique 2016, Jelna - Navicella Alb 2019, Crama Oprișor - Cabernet Sauvignon 2017, Via Viticola - Prince Matei 2013, Vinarte - Soare Rose 2020, Vitis Metamorfosis Cantus Primus Fetească Neagră 2018, Winero - Alira Eleganza 2016.

 - 9 abonamente valabile timp de 9 luni în Club.UnVinPeZi.ro, Clubul Pasionaților lansat sub umbrela UnVinPeZi.ro în 2017, una dintre cele mai mari comunități de iubitori de vinuri din România și singura care oferă o serie de avantaje exclusiviste, printre care garanția celui mai mic preț online, servicii premium și livrarea gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

În fiecare an, UnVinPezi trimite la degustare către cei 17 colaboratori pasionați de vin peste 470 de etichete și listează apoi pe site doar vinurile care trec de filtrul acestora. Din 2012 au fost recenzate peste 3.000 de etichete diferite, de la 60 de parteneri.

UnVinPeZi.ro aparține Apropo de Ecommerce, compania care deține 5 proiecte de e-commerce dedicate unor pasiuni ale consumatorilor: www.unvinpezi.ro, club.unvinpezi.ro, www.vinometru.ro , www.buchetulzilei.ro și www.cutiacucafea.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
club.unvinpezi.ro
unvinpezi.ro