Utilizarea telefonului mobil la cumpărături crește suma cheltuită

Utilizarea telefonului mobil la cumpărături crește suma cheltuită
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2019

Folosirea telefoanelor mobile în timpul unei vizite la supermarket determină creșterea în medie cu 41% a sumei cheltuite, este concluzia unei cercetări preluate joi de Press Association.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cercetarea, realizată de Universitate din Bath, a constatat că persoanele care fac cumpărături se deplasează prin magazine într-un ritm mai lent atunci când utilizează telefoanele mobile pentru mesaje, rețele de socializare sau apeluri, scrie Agerpres.

VIDEO Coca-Cola relansează temporar marele său eșec din 1985 CITEȘTE ȘI VIDEO Coca-Cola relansează temporar marele său eșec din 1985

Aceștia petrec mai mult timp printre rafturi și descoperă produse suplimentare cu fiecare secundă pe care o petrec pe telefonul mobil, fapt care se reflectă în cheltuirea unei sume suplimentare.

O cauză posibilă ar fi aceea că utilizarea telefonului mobil are efectul de a-i distrage pe oameni de la lista de cumpărături planificată și de la așa numitul comportament ''pe pilot automat'', în care clienții urmează drumul obișnuit către produsele achiziționate frecvent.

viewscnt
Afla mai multe despre
cumparaturi
telefon mobil